Kick-off

De Kick-off is een programma waarin uw werknemers een start maken met het bereiken van een gezonde leefstijl. De focus tijdens de Kick-off ligt op het enthousiasmeren van de werknemers en kennis maken met het Laif programma. Tijdens dit 4-weken durende programma volgen uw werknemers groepsinterventies waarin het thema voeding, bewegen en/of ontspanning centraal staat. Deelnemers gaan ervaren of zij klaar voor de start zijn om aan de slag te gaan met de Challenge.

Challenge

De Challenge bestaat uit een op maat gemaakt programma waarin uw werknemers aan de slag gaan met het bereiken van een gezonde leefstijl. De focus tijdens de Challenge ligt op leefstijlverandering en het behalen van zowel individuele als collectieve doelen. Deelnemers volgen zowel groepsinterventies als individuele consulten bij de fysiotherapeut en diëtist. Deze Challenge wordt op maat gemaakt. We houden rekening met eventuele ploegendiensten en/of onregelmatige werktijden.

Voorlichting, workshops en meer

Groepsvoorlichtingen en workshops kunnen vele voordelen hebben. Denk aan ervaringen delen, steun ervaren en interactief bezig zijn, waardoor kennis en vaardigheden worden verhoogd. In de CHALLENGE komt dit al uitgebreid aan bod maar aanvullend op het programma kunnen bedrijven ook kiezen voor:


Workshop slaap

Kom meer te weten over een gezond slaappatroon.

Gezonde bedrijfskantine
Een gezond aanbod in de kantine

Interesse? 
Neem dan contact op met het LAIF team.